Zaakvoerster Eveline Moreel heeft ruim 18 jaar ervaring met 2D en 3D CAD.
We werken professioneel en to the point.

In onze sector is een tekening een middel om een idee, ontwerp of andere informatie over te brengen naar derden. Een mooie tekening is niet genoeg, de essentie van de over te brengen ideeën en informatie dient vooral duidelijk te zijn voor iedereen. Bij Lutho maken wij gebruik van de nieuwste software en daarna kunnen we de digitale tekenbestanden uitwisselen met andere externe bedrijven.

U heeft garantie op een vlotte opvolging en afhandeling van het project met een correcte leveringstermijn.

 

Caractère designed by Lutho

De collectie Caractère ontworpen door Lutho: stijlvolle, innovatieve parasols en een modulair dagbed.

MEER NIEUWS

onze diensten:

2D Ontwerp

Uw idee, schets of bestaand stuk wordt omgezet in het gewenste formaat: dxf, dwg, pdf.
Met onze 2D tekeningen krijgt u een beeld van het totaalconcept of een detailweergave van  het door u gevraagde project-ontwerp. Lutho maakt kwalitatieve tekeningen van objecten en doorsneden tot in het kleinste detail. De tekening worden ook voorzien van de bruikbare afmetingen en eventuele toelaatbare toleranties, montagevoorschriften, materiaal en dergelijke. 

Rendering

Wenst u een fotorealistische weergave van het ontwerp? Dan kunnen wij u helpen via rendering.

Als betrokkene bij de ontwikkeling van uw project weet u wellicht  hoe moeilijk het is om 2D tekeningen te interpreteren. Lutho specialiseerde zich in het maken van 3D visualisaties. Lutho helpt u ook graag verder  door het  maken van fotorealistische visualisaties voor al uw projecten.

Bij Lutho staan we bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en wij werken aan uw project tot dat u tevreden bent met het eindresultaat die u wenst. Professionele kwaliteit, goeie service, correcte levertijden, flexibiliteit: dit is waar Lutho voor staat.

Sheetmetal

Al uw plaatwerk in een digitaal formaat met ontvouwing en technische tekening.
Lutho heeft alle kennis en expertise op gebied van sheetmetal in huis.
Neem contact op voor verdere vragen.

Assembly

Door gebruik te maken van de juiste software voor onze 3D tekeningen kunnen wij bij Lutho verschillende complexe onderdelen samenstellen tot een mooie en bruikbare presentatie van uw product.