Zaakvoerster Eveline Moreel heeft ruim 18 jaar ervaring met 2D en 3D CAD.
We werken professioneel en to the point.

In onze sector is een tekening een middel om een idee, ontwerp of andere informatie over te brengen naar derden. Een mooie tekening is niet genoeg, de essentie van de over te brengen ideeën en informatie dient vooral duidelijk te zijn voor iedereen. Bij Lutho maken wij gebruik van de nieuwste software en daarna kunnen we de digitale tekenbestanden uitwisselen met andere externe bedrijven.

U heeft garantie op een vlotte opvolging en afhandeling van het project met een correcte leveringstermijn.

 

Caractère designed by Lutho

De collectie Caractère ontworpen door Lutho: stijlvolle, innovatieve parasols en een modulair dagbed.

MEER NIEUWS

onze diensten:

Assembly

Door gebruik te maken van de juiste software voor onze 3D tekeningen kunnen wij bij Lutho verschillende complexe onderdelen samenstellen tot een mooie en bruikbare presentatie van uw product.

2D Ontwerp

Uw idee, schets of bestaand stuk wordt omgezet in het gewenste formaat: dxf, dwg, pdf.
Met onze 2D tekeningen krijgt u een beeld van het totaalconcept of een detailweergave van  het door u gevraagde project-ontwerp. Lutho maakt kwalitatieve tekeningen van objecten en doorsneden tot in het kleinste detail. De tekening worden ook voorzien van de bruikbare afmetingen en eventuele toelaatbare toleranties, montagevoorschriften, materiaal en dergelijke. 

Sheetmetal

Al uw plaatwerk in een digitaal formaat met ontvouwing en technische tekening.
Lutho heeft alle kennis en expertise op gebied van sheetmetal in huis.
Neem contact op voor verdere vragen.

3D Ontwerp

In onze sector is een tekening het ideale middel om de nodige informatie van een ontwerp of eender wat over te brengen naar de eindklant. In het algemeen gaat dit om een vertaling van het idee van de klant of een ontwerp daarvan. 3D tekeningen zijn heel belangrijk voor presentaties en een dankbaar gebruiksinstrument tijdens het denk- en studieproces. De klant krijgt hierdoor een betere visualisatie van hoe het ontwerp er in werkelijkheid zal uitzien. U krijgt een beter zicht op het eindresultaat waardoor afwijkingen en fouten beter zichtbaar worden en verbeterd kunnen worden. Wenst u graag meer uitleg over onze 3D tekeningen, neem dan gerust contact met ons op.
Uw idee, schets of bestaand stuk wordt omgezet in het gewenste formaat: parts en assemblies (sldprt, step, sat, iges, asm).
Een 3D ontwerp van Lutho is het ideale presentatiemiddel!